Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring i Århus, Silkeborg og omegn

Erhvervsrengøring er et samarbejde mellem jer og os, vi har forståelse for arbejdsgangene i et kontormiljø og rutinerne i en virksomhed. Vi tilbyder stabil rengøring, som er udført omhyggeligt og med høj kvalitet. Vores erhvervsrengøring er primært til virksomheder i Silkeborg og Aarhus, men vi tilbyder også erhvervsrengøring til virksomheder i Silkeborg og Århus omegn.

Vores erhvervsrengøring henvender sig primært til:

  • Skoler
  • Kontorer
  • Industri
  • Trappevask
  • Boligforeninger
  • Butikker
  • Andre virksomheder

Medarbejdere trives bedre i rene omgivelser og en professionel erhvervsrengøring sikrer jer et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet. Så en grundig erhvervsrengøring er også en investering i jeres medarbejderes trivsel og helbred.

Derudover vil rene kontormiljøer øge energiniveauet og effektiviteten hos jeres medarbejdere.

En professionel rengøring sikrer jer et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet.

“​Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed.”

Fast aftale på erhvervs rengøring

Der er klare fordele i at lave en aftale om erhvervsrengøring i helt fastlagte intervaller. I får sikret at jeres virksomhed altid fremstår indbydende og renlig, samtidig med i ikke skal holde styr på at booke nye tider til erhvervsrengøring.

En fast aftale kan udover almen rengøring, indeholde: tæpperensning, vinduespudsning, linned- og måtteservice, vedligeholdelse af grønne arealer, snerydning, gulvvask og støvsugning.

Vi kan lave aftaler hvor vi kommer hver uge, hver 14. dag eller hvad der lige passer jer og jeres behov. Det vigtigste for os er bare at i får en erhvervs rengøring i er helt tilfredse med, og at rengøringen af lokalerne kører som i ønsker det.

Vinduespudsning

Ønskes vinduespudsning i forbindelse med erhvervsrengøringen kan vi også klare den opgave, vi ønsker at tilbyde alle vores kunder en totalløsning. Så i kan få klaret alle jeres rengøringsopgaver et og samme sted. Vores vinduespudsere står klar til at give jeres vinduer en flot vinduespudsning, så kontoret fremstår rent både inde såvel som udvendigt.

Rengøring af måtter

Har i måtter ved jeres indgangspartier vil de med have brug for en rensning fra tid til anden. 

Der er mulighed for at få vasket måtterne i samme omgang som vi udfører erhvervsrengøring af jeres lokaler, eller lave en aftale hvor vi kun kommer og renser jeres måtter efter behov eller på en fast aftale, så vi kommer i faste intervaller.

Trappevask

Når du vælger os som samarbejdspartner klarer vi alt rengøring, derfor kan vi også stå for trappevask i jeres virksomhed. 

Der er ingen grænse for hvor mange etager vi vasker. Og en trappevask inkluderer vask og rengøring af hele trapperummet, såsom gelænder

Erhvervsrengørings priser 

Priserne på erhvervsrengøring varierer alt fra størrelsen på de arealer der skal rengøres. Vi kommer forbi til en god dialog og forventningsafstemmer, så vi er sikret at vores erhvervsrengøring dækker alle jeres behov. 

Ud fra hvor mange kvadratmeter der skal rengøres, hvor ofte vi skal gøre rent og hvor dybdegående en erhvervs rengøring i ønsker, finder vi en god pris til jer.

Ønsker i at få et uforpligtende tilbud på en erhvervsrengøring af jeres virksomhed, så kontakt os via vores kontaktformular, på 60 22 53 86 eller info.zelservice@gmail.com, vi ser frem til at samarbejde med jer.

Zel Service

  • Tietgensvej 18a, 8600 Silkeborg
  • CVR: 37088862