Flytterengøring hos professionelle med erfaring

Hos ​Zel Service i Silkeborg nær Århus tilbyder vi flytterengøring for private og erhverv, herunder udlejere, boligselskaber og boligforeninger med videre. Vi er altid grundige, og vi benytter kun svanemærkede produkter til flytterengøring og al anden rengøring samt vinduespolering.

Hjælp til flytningen med professionel flytterengøring

​Det er et større projekt at flytte, og derfor får mange professionel hjælp til forskellige dele af flytteprocessen. Det kan være flyttefolk, malerarbejde og flytterengøring. Dermed bliver der frigjort ressourcer til andre dele af opgaven, så der bliver mere ro og mindre stress.

​Boligudlejere, såsom private, ejendomsadministratorer, plejeboliger og boligforeninger, kan også have brug for ekstern hjælp til flytterengøring. Det kan være i forbindelse flyttelejligheder, dødsboer og håndværkere. Vi har mere end 20 års erfaring, og derfor finder vi altid en god løsning.

​God service og rengøring af højeste kvalitet er kerneværdier i vores virksomhed. Samtidig lægger vi vægt på arbejdsmiljø, indeklima og natur. Derfor benytter vi de mest miljøvenlige rengøringsprodukter såsom de svanemærkede.

Kontakt os for at få et tilbud på en rengøringsløsning

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores rengøringsløsninger. Det er ligegyldigt, om du er en privatperson eller erhverv, eller om det er en lille eller stor opgave. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på flytterengøring. Vi har faste priser, hvis der er tale om en tom bolig.

​Du kan ringe til os på telefon 60 22 53 86 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info.zelservice@gmail.com

Zel Service

  • Tietgensvej 18a, 8600 Silkeborg
  • CVR: 37088862