Vinduespudsning

Vinduespudsning i Silkeborg og Århus

Vi tilbyder hurtig og kvalitetsbevidst vinduespudsning og vinduespolering af alle typer vinduer i Silkeborg, Århus og omegn. Som professionel vinduespudser med over 20 års erfaring inden for rengøring, bestræber vi os på, at levere det bedste håndværk og de reneste vinduer i byen. Vores kunders kommer altid i første række, og vi er ikke tilfredse med vinduespudsningen før vores kunder er det.

Når vi hos Zel Service udfører vinduespudsning, er kvaliteten altid i top. Vi leverer altid et solidt håndværk, og anvender kun miljørigtige rengøringsprodukter. Vi tilbyder vinduespudsning af alle type vinduer, uanset størrelser og former Vi kommer desuden ud og pudser dine vinduer i Silkeborg og Århus, også i regn og blæst, så du kan være sikker på at få pudset vinduerne uanset omstændighederne.

Vores mål er at blive dit foretrukne valg, når du skal bruge en professionel vinduespudser i Silkeborg og Århus. Derfor sørger vi for altid at have det rette mandskab og det udstyr til at udføre enhver form for vinduespudsning.

Vinduespudsning for private og ​erhverv

Zel Service tilbyder professionel vinduespudsning til private hjem og boligforeninger, eller virksomheder der har brug for en stabil og fleksibel vinduespudser. Når vi udfører vinduespudsning overholder Vi altid vores aftaler og levere et ordentligt stykke arbejde.

Vi tilrettelægger en vinduespudsning efter kundens nøjagtige ønsker og behov, på den måde sikrer vi at resultatet bliver så flot og grundigt som overhovedet muligt. Vi påtager gerne alle opgaver inden for vinduespudsning, uanset om der ønskes en fast aftale med ugentlige besøg, eller blot en enkelt vinduespudsning.

Er du interesseret, kan du læse mere om privatrengøring og erhvervsrengøring.

Få skinnende rene vinduer

Du har sikkert også oplevet at vinduerne er blevet vasket, hvorefter de stadig fremstår beskidt eller med striber der løber ned af vinduet. Det er desværre ikke unormalt, at der er urenheder i vandet der bruges til at vaske vinduerne. Når Zel Service udfører vinduespudsning, benytter vi kun vand, der er renset for alle urenheder. På den måde sikrer vi nemlig, at dine vinduer og vindueskarme bliver så rene og flotte som muligt. 

 

Skal dine vinduer vaskes efter renovering eller udskiftning, her anbefaler vi, at du henvender dig til en professionel vinduespudser. Vi udfører hurtig og effektiv vinduespudsning, så du undgår skader på dine nye vinduer og vindueskarme. Vi har mere end 20 års erfaring inden for faget, og er derfor det oplagte valg, når du har brug for en vinduespudser i Silkeborg og Århus.

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Har du brug for en vinduespudser i Silkeborg, Århus og omegn, eller har du spørgsmål vedrørende priser på vinduespudsning? Så kan du kontakte os på telefon 60 22 53 86 eller e-mail info.zelservice@gmail.com

Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvor du beskriver opgaven du har brug for hjælp til, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vinduespudsning

Zel Service

  • Tietgensvej 18a, 8600 Silkeborg
  • CVR: 37088862